Verstopping Amersfoort? Bel Optimaal Riool Service ORS...> 085 0021292 - Ontstoppingsdienst | Ontstoppingsbedrijf | Rioolservice | Afvoer ontstoppen | wc verstopt | riool afvoer verstopt |

Ga naar de inhoud

Verstopping Amersfoort? Bel Optimaal Riool Service ORS...> 085 0021292

verstopping Amersfoort

Verstopping-Amersfoort? Is uw douche verstopt? gootsteen verstopt? toilet verstopt? of gehele riool verstopt? Heeft u last van een onaangenaam lucht of andere rioolverstopping? Dan bent u hier op het juiste adres. Wij zijn Verstopping-Nederland, het ontstoppingsdienst van Amersfoort en omgeving en verhelpen uw probleem op snelle en vakkundige wijze.

Verstopping-Nederland het aangewezen rioleringsbedrijf voor Amersfoort


Verstopping-Nederland staat 24 uur per dag en 7 dagen per week tot uw beschikking. Bij een verstopping kunt u ons 24 uur per dag bellen of onderstaand formulier invullen. Wij houden onze kosten laag door het gebruik van professionele materialen en het inzetten van alleen vakkundig personeel. Voordeel voor u is dat u supersnel en ook nog eens voordelig van uw problemen af bent!

Onstoppingswerkzaamheden


Onderstaand de werkzaamheden welke wij voordelig en vakkundig voor u kunnen uitvoeren:

  • Rioolreiniging en onderhoud van uw riool

  • Reparatie van uw riool en het aanleggen van een geheel nieuwe riolering

  • Camera inspectie van uw riool


Contact bij een verstopping in Amersfoort


Ontstoppen is een vak apart. Onze medewerkers zijn profesionals en hebben de beschikking over geavanceerde aparatuur. Dus heeft u last van een verstopping in Amersfoort of omgeving? Vul dan snel het formulier in of bel ons even en onze vakmensen staan voor u klaar om de problemen met uw riolering snel, vakkundig en bovenal voordelig voor u op te lossen! wc verstopt? douche verstopt? gootsteen verstopt? riool verstopt?  ontstoppingsbedrijf? rioolverstopping? toilet verstopt? keukenafvoer? riool ontstoppen? riolering verstopt? Utrecht? Amsterdam? Almere?

Voordeligste ontstoppingsdienst voor bedrijven en particulieren

Wilt u bij een riool dat verstopt is de kosten voor ontstopping zo laag mogelijk houden? Dat kan als u contact opneemt met ontstoppingsdienst ORS. Wij zijn de betaalbaarste ontstoppingsdienst voor heel Nederland en u kunt altijd en overal op ons rekenen. De loodgieters van ontstoppingsdienst ORS zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week inzetbaar voor het verhelpen van elke grote of kleine rioolverstopping. Door de aantrekkelijke tarieven die ontstoppingsdienst ORS overdag, ’s avonds, ’s nachts en in het weekend hanteert, zult u zien dat voor het ontstoppen van een riool dat verstopt is de kosten altijd meevallen!

KOSTEN RIOOL ONTSTOPPEN-

Voor het ontstoppen van uw riolering, wc/keuken/douche afvoer, gootsteen en/of hemelwaterafvoer hanteren wij een vast tarief van € 105,-inclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerstehalf uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen, denk hierbij bijvoorbeeld aan graafwerk, dan komt er €25,- inclusief BTW half uur bij. Bovengenoemde prijzen gelden voor particulieren en betaling dient contant of per PIN te worden voldaan.
Terug naar de inhoud