Riool ontstoppen Hoorn? Bel Optimaal Riool Service ORS - Ontstoppingsdienst | Ontstoppingsbedrijf | Rioolservice | Afvoer ontstoppen | wc verstopt | riool afvoer verstopt |

Ga naar de inhoud

Riool ontstoppen Hoorn? Bel Optimaal Riool Service ORS

Riool ontstoppen Noord-Holland
Riool ontstoppen in Hoorn

Riool ontstoppen in Hoorn?

Toilet
, vaatwasser, keuken, wasbak verstopt of heeft u een ander rioolverstopping? Rioollucht- of andere rioolproblemen? Bel dan Optimaal Riool Service ORS, de snelste Loodgieter van Hoorn en omstreken.

Rioolservice?

Optimaal Riool Service ORS is in Hoorn de ontstoppingsdienst onder de ontstoppers. Riool verstopt? Riool ontstoppen? Met ruim 15 jaar ervaring staan wij ook in Hoorn ieder dag paraat om uw afvoer te ontstoppen. Wij zijn door geheel Nederland en ook in Hoorn snel ter plaatste om uw Riolering te ontstoppen. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar ontstoppen wij uw riool vakkundig en snel. Uiteraard staan wij ook iedere dag paraat in Diemen, Naarden, Nieuw Vennep, Utrecht om uw riool te ontstoppen. Maar ook in Amsterdamen Zeewolde zijn we snel ter plaatse!
SPOED BEL ONS
24 UUR PER DAG
085-0021292

Voordeligste ontstoppingsdienst voor bedrijven en particulieren

Wilt u bij een riool dat verstopt is de kosten voor ontstopping zo laag mogelijk houden? Dat kan als u contact opneemt met ontstoppingsdienst ORS. Wij zijn de betaalbaarste ontstoppingsdienst voor heel Nederland en u kunt altijd en overal op ons rekenen. De loodgieters van ontstoppingsdienst ORS zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week inzetbaar voor het verhelpen van elke grote of kleine rioolverstopping. Door de aantrekkelijke tarieven die ontstoppingsdienst ORS overdag, ’s avonds, ’s nachts en in het weekend hanteert, zult u zien dat voor het ontstoppen van een riool dat verstopt is de kosten altijd meevallen!

KOSTEN RIOOL ONTSTOPPEN-

Voor het ontstoppen van uw riolering, wc/keuken/douche afvoer, gootsteen en/of hemelwaterafvoer hanteren wij een vast tarief van € 105,-inclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerstehalf uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel. Mochten wij langer over onze werkzaamheden doen, denk hierbij bijvoorbeeld aan graafwerk, dan komt er €25,- inclusief BTW half uur bij. Bovengenoemde prijzen gelden voor particulieren en betaling dient contant of per PIN te worden voldaan.
Terug naar de inhoud